Користувачі Facebook не зможуть ставити питання

00:00,
22 Жовтня 2012
1134

Користувачі Facebook не зможуть ставити питання

00:00,
22 Жовтня 2012
1134
Користувачі  Facebook не зможуть ставити питання
Функція  «Питання» (Questions) стане недоступною на сторінках користувачів, однак  працюватиме у групах та публічних сторінках.

Facebook припинить можливість користувачів ставити питання, повідомляє ресурс Cnet, посилаючись на представника компанії.  Facebook збирається сконцентруватися «на інших речах» - на яких саме представник компанії не уточнює, однак вони точно будуть пов’язані з пошуком.

Facebook запровадив функцію «Питання» у 2010 році, щоб користувачі мали змогу проводити опитування серед друзів або членів групи чи відвідувачів публічної сторінки. Однак за два роки функція не стала популярною серед користувачів, і компанія  буде поступово видаляти її, приділяючи більше  уваги  іншим сферам.

Зокрема, можливість пошуку у соціальній мережі в останні декілька місяців порушується все частіше. В інтерв’ю минулого місяця гендиректор компанії Марк Цукерберг сказав, що Facebook «займає унікальну позицію, аби відповідати  на багато питань, які виникають у людей».

 Це пов’язано з тим, що соціальна мережа містить багато персональної інформації, тому користувач може отримати на своє питання дуже конкретну відповідь, завдяки поглибленому пошуку серед інформації, яку публікують інші. Як повідомляє портал Cnet, Цукерберг сказав, що «врешті-решт ми це зробимо. У нас є команда, яка працює над пошуком».

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
blueglass
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду