Facebook запускає ресурс для журналістів FB Newswire

00:00,
25 Квітня 2014
2045

Facebook запускає ресурс для журналістів FB Newswire

00:00,
25 Квітня 2014
2045
Facebook запускає ресурс для журналістів FB Newswire
Facebook оголосив про запуск нового інформаційного ресурсу FB Newswire. Він має на меті допомогти журналістам шукати у соцмережі цінну інформацію. Про це повідомляється на новинному сайті компанії newsroom.fb.com.

За допомогою FB Newswire журналісти і редактори зможуть швидше знайти та поширити цінний новинний контент із Facebook.

Ресурс по суті є новинним агрегатором. Він працює на базі інфструменту для пошуку та перевірки новинної інформації у соцмережах Storyful. FB Newswire шукає, збирає й обробляє інформацію, яку публікують користувачі Facebook. Це можуть бути фото- чи відеосвідчення очевидців масових протестів, спортивних змагань, інших подій, що є цікавими для медіа.

FB Newswire ведеться англійською мовою, доступний на сторінці Facebook.com/FBNewswire, а також у Twitter – @FBNewswire.

У компанії зауважуть: завдяки використанню їхньої соцмережі у 2013 році сайти ЗМІ в чотири рази збільшили свій трафік. Facebook сподівається і надалі поглиблювати відносини із медіаорганізаціями та журналістами.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
facebook.com/FBNewswire
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду