The Guardian запустила російськомовний проект

00:00,
10 Червня 2014
1332

The Guardian запустила російськомовний проект

00:00,
10 Червня 2014
1332
The Guardian запустила російськомовний проект
Британська газета The Guardian запустила російськомовний проект про пострадянські країни із назвою «Новий схід». Про це повідомляється на сайті видання.

Проект повідомлятиме ексклюзивну інформацію про 15 країн, які постали на руїнах Радянського Союзу - Латвію, Литву, Естонію, Україну, Росію, Грузію, Білорусь, Азербайджан, Молдову, Вірменію, Казахстан, Туркменістан, Узбекистан, Киргизстан і Таджикистан.

«За час, що минув із тієї пори (розпаду СРСР - MS), одні побудували капіталізм, а інші продовжили існувати на колективістських засадах. Для одних головним є принци свободи волевиявлення, інші живуть в умовах диктатури. Одні стали багатшими, інші загрузли у бідності. Одні живуть у мирі, інші ведуть військові дії», - йдеться у повідомленні.

Проект «Новий схід»  The Guardian створює у співпраці з низкою регіональних експертів та інших медійних проектів, наприклад EurasiaNet, Carnegie Moscow Center, Window on Eurasia, Charter 97.

У рамках проекту The Guardian публікуватиме статті власних кореспондентів, замовлятиме ексклюзивні матеріали у регіональних експертів, а також перекладатиме статті із російської преси англійською мовою, та деякі власні англомовні публікації – російською.

До роботи видання зможуть долучитися читачі, зазначається у повідомленні. Крім того, на адресу maeve.shearlaw@theguardian.com до редакції можна надсилати пропозиції щодо цікавих тем

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
twitter.com/GuardianNewEast
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду