В Україні відбувся перший Google Developers Fest

00:00,
11 Грудня 2012
1195

В Україні відбувся перший Google Developers Fest

00:00,
11 Грудня 2012
1195
В Україні відбувся перший Google Developers Fest
Українська спільнота Google Developers Group, відзначається у Google Blog, продовжує зростати й залучати дедалі більше розробників, які працюють із технологіями Google. Упродовж 2012 року кількість організацій GDG в Україні зросла з двох до восьми, об’єднуючи фахівців з усіх куточків країни.

З 30 листопада по 2 грудня в Києві відбувся перший GDG DevFest Ukraine 2012  – найбільша подія, організована девелоперською спільнотою в Україні за підтримки Google.

Першого дня лідери організацій GDG з шести міcт зібралися, щоб обговорити плани розвитку спільноти та послухати поради досвідчених фахівців: Дена Франка, радника GDG-cпільнот (Daniel Franc, Google Developer Groups mentor) і Вена Райпера (Van Riper, Google Developer Relations), співзасновника першої організації GTUG, яка була попередницею GDG.

Другого дня відбулася відкрита розробницька конференція за участі українських і закордонних фахівців. Її учасники обговорювали історії успіху розробників з України, програмування на Android, використання Google-технологій для бізнесу та майбутнє IT.

У перервах бізнес-центром бігали наввипередки Lego-роботи, керовані пристроями на Android, а по закінченні конференції затяті геймери зійшлися в Ingress-битві за Київ.

Розробницьке свято закінчилося Android-хакатоном, під час якого сім команд змагалися вправністю в створенні додатків.

Більше фото першого Google Developers Fest в Україні тут: день 1, день 2, день 3.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Всі фото: Google.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду