Американський канал TLC створить реаліті-шоу про нетрадиційні похорони

00:00,
14 Грудня 2012
2187

Американський канал TLC створить реаліті-шоу про нетрадиційні похорони

00:00,
14 Грудня 2012
2187
Американський канал TLC створить реаліті-шоу про нетрадиційні похорони
Померлі будуть щасливими від того, що їх проведуть в останній шлях, організувавши нетрадиційну і недраматичну церемонію, вважають у TLC та похоронному бюро Golden Gate Funeral Home.

Американський канал TLC розпочав роботу над реаліті-шоу Best Funeral Ever («Найкращий похорон»), пише Entertainment Weekly. Пілотний випуск шоу заплановано на 26 грудня.

Реаліті шоу буде концентруватися на діяльності розташованого у Далласі бюро ритуальних послуг Golden Gate Funeral Home.

У рамках шоу Golden Gate Funeral Home розробить нетрадиційні похоронні церемонії, які будуть враховувати прижиттєві вподобання, хобі, звички та зацікавлення померлого, таким чином автори програми планують відобразити його особистість.

Поховальна церемонія, вважають у Golden Gate Funeral Home – це спосіб сказати «до побачення» конкретній людині, яку ми любимо, тож необхідно, щоб церемонія була «особистою» і теплою, а не просто сукупністю формальностей.

Передбачаються випуски із похоронами з барбекю, танцівницями, а також «похоронами, на які надихнуло саме Різдво» – на церемонії буде сніг, північні олені Санти та ельфи.

«Ми плануємо зробити родини щасливими у цей найважчий для них день», – відзначив директор похоронного бюро Golden Gate Funeral Home Джон Беквіт-молодший (John Beckwith Jr.).

TLC також анонсував трейлер Best Funeral Ever, ось і він: 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Entertainment Weekly
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду