Яндекс.Навігатор дозволить завантажити карти у кеш

00:00,
19 Грудня 2012
1303

Яндекс.Навігатор дозволить завантажити карти у кеш

00:00,
19 Грудня 2012
1303
Яндекс.Навігатор дозволить завантажити карти у кеш
Компанія черговий раз оновила свій навігатор: завантаження у кеш та векторні карти українських міст.

Оновлений Яндекс.Навігатор дозволяє завантажити карти всіх великих міст України в кеш. Як відзначається в українському Yandex Blog, це – поки що не офлайн-навігація, оскільки інтернет потрібний, щоб прокладати маршрут, але навігатор споживатиме менше трафіку та швидше працюватиме, бо йому вже не потрібно довантажувати карту під час руху.

Крім цього, схеми всієї території України стануть векторними. Вони вчетверо менше важать, швидше працюють та мають кращий вигляд, зауважують у компанії. Різниця – на скріншотах:

У прес-релізі російського підрозділу «Яндекс» повідомляється, що на векторні було замінено й карти Петербургу, також оновилися карти Москви і Московської області, які вже були векторними, пише DigitРаніше, нагадує Digit, користувачі скаржилися на те, що за умови повільного інтернет-з’єднання чи за його відсутності додаток не був корисним.

Нещодавно в Яндекс.Навігаторі з’явився український інтерфейс та підтримка голосовї навігації українською мовою, ще раніше навігатор навчився прокладати маршрут із проміжними точками.

Нову версію Яндекс.Навігатора можна знайти у Google Play (для Android) та App Store (для iOS).

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Google Play
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду