Apple програла суд проти китайських письменників

00:00,
28 Грудня 2012
1029

Apple програла суд проти китайських письменників

00:00,
28 Грудня 2012
1029
Apple програла суд проти китайських письменників
Компанії довелося сплатити компенсацію за реалізацію неліцензованих копій художніх творів у App Store.

Пекинський суд оштрафував Apple на $166 тис. через порушення авторських прав китайських письменників, повідомляє місцевий кореспондент РІА «Новости» з посиланням на газету Shanghai Daily.

Рішення, згідно з яким компанію Apple визнано винною у розповсюдженні неліцензованих електронних версій художніх творів восьми китайських авторів, суд ухвалив у середу. За даними Shanghai Daily, також Apple порушила авторські права двох китайських компаній.

Відповідно до судового рішення, яблучна корпорація забов’язана виплатити авторам та компаніям, чиї інтелектуальні права було порушено реалізацією копії їхніх творів у App Store, компенсацію у 1,03 млн юаней ($165,9 тис.).

За останні роки Китай став одним із ключових для Apple ринків реалізації смартфонів iPhone та планшетів iPad.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
HDwallpapersarena
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду