Громадський транспорт на Google Maps – відтепер в Україні

00:00,
19 Березня 2013
2308

Громадський транспорт на Google Maps – відтепер в Україні

00:00,
19 Березня 2013
2308
Громадський транспорт на Google Maps – відтепер в Україні
Функція «Громадський транспорт» на Google Maps доступна в 15 найбільших містах України, повідомляється у Google Blog.

Інформація про маршрути громадського транспорту доступна для таких міст: Київ і передмістя, Вінниця, Дніпропетровськ, Донецьк, Житомир, Запоріжжя, Луцьк, Львів, Одеса, Полтава, Рівне, Севастополь, Харків,  Черкаси і Чернігів.

Функція «Громадський транспорт» на Google Maps дозволяє отримати покрокові маршрути проїзду громадським транспортом, знайти зупинки транспорту у своєму районі, прокласти маршрути від пункту А до пункту В. Сервіс також демонструє інформацію про час, який витрачається на дорогу.

Плануючи маршрут, користувач може обрати зі списку певний вид транспорту, а також налаштувати критерії вибору маршруту: мінімум пересадок, менше йти пішки тощо.

Власники сайтів можуть інтегрувати маршрути громадського транспорту у свої веб-сторінки, використовуючи Google Maps IPI, щоб полегшити клієнтам пошук офісу компанії або будь-яких інших об’єктів.

Інформація про маршрути доступна в усіх браузерах, включно з мобільними, а також у Google Maps для Android та iOS.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Фото: Redmond Pie.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду