У Новин@Mail.Ru з’явилася україномовна версія

00:00,
28 Березня 2013
1665

У Новин@Mail.Ru з’явилася україномовна версія

00:00,
28 Березня 2013
1665
У Новин@Mail.Ru з’явилася україномовна версія
До новинної стрічки сервісу Новини@Mail.Ru потраплятимуть матеріали україномовних ЗМІ. Про це повідомляється у прес-релізі Maіl.Ru Group.

Інтерфейс Новин@Mail.Ru також локалізовано українською мовою. Українська версія доступна за адресою http://ua.news.mail.ru.

Обрати україномовну або російськомовну версію сервісу можна і переключивши мову у правому нижньому кутку сторінки.

Редактори української версії сервісу, відзначає Maіl.Ru Group, відбиратимуть новини про найважливіші події країни із сфери політики, економіки, культури, спорту.

«Ще у 2009 році на сайті з’явилися локальні новини. Українці сприйняли це більш ніж позитивно: відтоді щомісячна аудиторія, за даними Gemius, у країні зросла в 4,6 рази. Ми вирішили зробити Новини@Mail.Ru ще ближчими до читачів і створити україномовну версію», – відзначив директор медіапроектів Mail.Ru Group Анатолій Рожков.

Українська інтернет-аудиторія, зауважує Mail.Ru Group, постійно зростає: за даними Gemius станом на грудень 2012 року вона складала 15,6 млн користувачів, і збільшилася більше ніж на 14% за рік. Сервісами Mail.Ru Group, за даними самої компанії, користуються більше 67% інтернет-користувачів.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Всі фото: Новини@Mail.Ru.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду