Пошук «Яндекс» остаточно перейшов на новий дизайн

00:00,
5 Квітня 2013
2389

Пошук «Яндекс» остаточно перейшов на новий дизайн

00:00,
5 Квітня 2013
2389
Пошук «Яндекс» остаточно перейшов на новий дизайн
Новий, більш лаконічний дизайн, доступний за замовчуванням всім користувачам сайту, повідомляє РІА «Новости» з посиланням на представників компанії.

Новий дизайн містить менше елементів за рахунок об’єднання деяких тематичних блоків, наприклад, новин із блогів та новин зі ЗМІ, інші елементи сторінки стали більш лаконічними.

 

Рекламувати новий дизайн, тестування якого розпочалося у квітні 2012 року, і пропонувати користувачам перейти на нього «Яндекс» почав наприкінці січня.

 

«У новій версії головної сторінки ми зберегли акцент на пошук, сторінка залишилася інформативною і звичною для користувачів, і в той же час у ній з’явилося більше «повітря» – щоб людям було комфортно заходити на неї знову і знову», – відзначила керівник відділу портальних і мобільних сервісів «Яндекс» Віра Лейзерович.

 

Оновлений дизайн дозволив скоротити час завантаження сторінки у 1,5 рази, відзначають у «Яндекс».

 

Це – вже дванадцятий редизайн головної сторінки «Яндекс», попереднє оновлення відбулося у березні 2010 року.

 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Фото: «Яндекс».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду