Більшість впливових американських газет ввели paywall-систему

00:00,
5 Квітня 2013
1928

Більшість впливових американських газет ввели paywall-систему

00:00,
5 Квітня 2013
1928
Більшість впливових американських газет ввели paywall-систему
12 із 20 найбільш впливових американських газет ввели платний доступ до своїх сайтів, або оголосили про намір зробити це у найближчому майбутньому, підкреслюється у дослідженні Paid Content.

Усього, за даними Paid Content, платними свої сайти зробили декілька сотень американських газет.

 

Спочатку, відзначають дослідники, платну систему вводили переважно невеликі або регіональні видання.

 

Однак після того як The New York Times вдалося зацікавити значну кількість передплатників після введення у березні 2011 року paywall-системи, ситуація змінилася. За останній рік про намір зробити свої сайти платними оголосили 6 впливових американських газет – TheLosAngeles Times, The Washington Post, The Chicago Tribune, The Houston Chronicle, The Philadelphia Inquirer і The Orange County Register.

 

При цьому The New York Times продовжує експериментувати із впровадженням нових бізнес-моделей. Так, у березні 2013 року видання оголосило американським користувачам про можливість безкоштовно читати до 15 матеріалів на день у кав’ярнях Starbucks.

 

Інфографіка Paid Content демонструє, що серед трійки найбільш впливових американських газет безкоштовний доступ до свого сайту надає лише USA Today, наклад якої поступається лише TheWallStreetJournal. 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Фото: The New York Times.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду