Після злиття «Рамблер-Афиша» і SUP Media зосередяться на сайті «Афиши» і ЖЖ

00:00,
5 Квітня 2013
1141

Після злиття «Рамблер-Афиша» і SUP Media зосередяться на сайті «Афиши» і ЖЖ

00:00,
5 Квітня 2013
1141
Після злиття «Рамблер-Афиша» і SUP Media зосередяться на сайті «Афиши» і ЖЖ
Компанії, про злиття яких було оголошено 28 березня, зосередяться на сайті «Афиши» і розвиватимуть блог-платформу LiveJournal, пише Forbes.

Крім цього, буде запущено декілька нових проектів, відзначив голова ради директорів об’єднаної компанії Олександр Мамут.

 

Він також повідомив, що команда об’єднаної компанії складатиметься переважно з російських спеціалістів. «Мені здається, у російському інтернеті багато талантів», – зауважив він.

 

При цьому голова ради директорів не виключає, що для рішення окремих питань будуть залучатися іноземні фахівці. За словами Мамута, від правильного вибору співробітників залежить 99,9% успіху, тому перші місяці роботи нової компанії буде присвячено пошуку тих людей, які допоможуть вийти на максимальні результати.

 

Про об’єднання компаній «Рамблер-Афиша», яка входить у холдинг «Интеррос» Володимира Потаніна, і SUP Media Олександра Мамута було оголошено 28 березня.

 

Як повідомляла Lenta.Ru з посиланням на прес-реліз обох холдингів, аудиторія нової компанії, за оцінками її керівнитва, складатиме більше 35 млн унікальних користувачів і за цим показником стане третьою у російському інтернет-сегменті.

 

«Компанія стане одним із провідних провайдерів онлайн-сервісів і головним джерелом інформації про суспільно-політичні, ділові, культурні і спортивні події у рунеті – як на екранах комп’ютерів, так і на смартфонах, як у текстовому, так і у відеоформаті», – заявив Олександр Мамут.

 

Володимир Потанін, в свою чергу, відзначив: «Це унікальна комбінація провідних російських онлайн-брендів на ринку, що стрімко розвивається. Від об’єднання виграють усі: акціонери, користувачі, партнери і в цілому високотехнологічний бізнес».

 

Холдинг SUP Media було засновано у 2006 році. У нього входять, зокрема, видання «Газета.Ru» і блогохостинг LiveJournal. Компанія «Рамблер» заснована у 1996 році. У 2010-му об’єдналася з компанією «Афиша». Серед проектів «Рамблер-Афиша» – журнал «Афиша», сайти Afisha.Ru, Motor.Ru і видання Lenta.Ru.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Олександр Мамут. Фото: Brainity.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду