Тайці змусили водія гугломобіля клястися на статуї Будди

00:00,
17 Серпня 2013
1163

Тайці змусили водія гугломобіля клястися на статуї Будди

00:00,
17 Серпня 2013
1163
Тайці змусили водія гугломобіля клястися на статуї Будди
Мешканці тайського селища в провінції Пхре вибачилися за своє ставлення до водія автомобіля, який проводив зйомку для сервісу Google Street View. Тайці подумали, що водій гугломобіля – шпигун. Про це 14 серпня пише газета The Bangkok Post.

Гугломобіль, який проводив панорамну зйомку для сервісу Google Street View, видався місцевим мешканцям підозрілим. Вони допитали водія авто, а потім відвезли його до місцевого храму. Там водія змусили поклятися на статуї Будди, що він не урядовий шпигун. Після цього затриманого співробітника Google відпустили.

Тайцям здалося, що гугломобіль, який їздив селищем, знімає місцевість для проекту греблі, проти побудови якої вони виступають. Зрозумівши комізм ситуації, місцеві мешканці вибачилися перед водієм Google Street View, і пообіцяли, що у майбутньому будуть гостинними до співробітників корпорації, якщо ті ще відвідають їхнє селище.

Місцеві жителі вважають, що людину, котра говорить неправду перед статуєю Будди, будуть сім днів переслідувати негаразди, відзначає The Bangkok Post.

В самій компанії Google відзначили, що водії гугломобілів часто стають учасниками різноманітних комічних ситуацій.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Фото: The Bangkok Post.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду