OpenSpace оголосив про продаж домену

00:00,
23 Серпня 2013
1230

OpenSpace оголосив про продаж домену

00:00,
23 Серпня 2013
1230
OpenSpace оголосив про продаж домену
Видання OpenSpace оголосило про продаж домену. Про це повідомляється на заставці, котра з’явилася на Openspace.ru 22 серпня.

«Цей домен продається. Ваші пропозиції відправляйте за адресою sale@openspace.ru», – повідомляється в заставці Openspace.ru. Інформацію про продаж домену підтвердила колишній гендиректор OpenSpace і головний редактор W-o-s.ru (Weekend OpenSpace) Катерина Герасічева.

Портал OpenSpase був заснований в 2008 році, в 2010-му його придбав бізнесмен Вадим Бєляєв. В 2012-му Бєляєв оголосив про зміну концепції видання з культурної на суспільно-політичну. В липні 2012 року відбувся запуск «нового» OpenSpace під керівництвом колишнього головреда журналу «Коммерсантъ-Власть» Максима Ковальского.

Оновлена версія видання проіснувала близько шести місяців, і в лютому 2013 року припинила роботу. Закриття OpenSpace пояснювали економічними причинами.

Редакція «старого» OpenSpace, в своб чергу, запустила власний культурний проект Colta.Ru. В листопаді 2012 року проект оголосив про, принаймні, тимчасове закриття з фінансових причин. В січні 2013 року портал Colta.Ru відновив роботу.

Колишній головний редактор OpenSpace Максим Ковальский заявив виданню Lenta.Ru, що оголошення про продаж домену його здивувало. Що буде з архівом видання, котрий зараз доступний за адресою Openspace.ru, також поки що не зрозуміло, хоча раніше, за словами Ковальського, власники обіцяли передати всі публікації редакції.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Фото: OpenSpace.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду