YouTube представив новий логотип

00:00,
29 Серпня 2013
1309

YouTube представив новий логотип

00:00,
29 Серпня 2013
1309
YouTube представив новий логотип
Відеохостинг YouTube представив новий логотип. Зображення з’явилося на офіційних сторінках YouTube в Facebook i Twitter.

Вперше, відзначає The Verge, продемонстрваний в Facebook i Twitter новий логотип з’явився декілька днів тому і в мобільних додатках YouTube для Android та iOS. При цьому на самому сайті YouTube все ще демонструється старий логотип, термін переходу на новий фірмовий знак поки що не називається.

В 2006 році засновники YouTube Чад Херлі (Chad Hurley), Стів Чен (Steven Chen) i Джавед Карім (Jawed Karim) продали відеохостинг компанії Google. Розмірковувати над концепцією YouTube, як вважається, Херлі почав в 2005 році, коли не зміг надіслати друзям відео із однієї з вечірок – тоді подібного до YouTube сервісу в інтернеті не було.

У березні 2013 року Чад Херлі вперше повідомив про плани щодо запуску нового відеосервісу. Тоді, однак, він не розповів нічого конкретного, відзначивши тільки, що не має на меті «вбивати YouTube», а також що новий проект «обертатиметься, передусім, навколо відео» і «буде гнучким в аспекті створення та розповсюдження контенту».

В серпні співзасновники Херлі і Чен запустили відеосервіс, котрий отримав назву MixBit.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Фото: Moreover.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду