Співзасновник YouTube Чад Херлі створить новий відеопортал

00:00,
11 Березня 2013
1813

Співзасновник YouTube Чад Херлі створить новий відеопортал

00:00,
11 Березня 2013
1813
Співзасновник YouTube Чад Херлі створить новий відеопортал
Херлі поділився своїми планами на конференції South by Southwest, пише AdWeek.

«Хотів би я, щоб South by Southwest відбулася буквально через місяць, тоді я міг би представити новий продукт», – відзначив Чад Херлі (Chad Hurley).

Херлі детально не розповів про особливості нового проекту, однак вказав, що не має на меті стати основним конкурентом YouTube. «Ми не хочемо вбити YouTube – ну, тобто, зараз не хочемо. Для YouTube завжди знайдеться місце», – зауважив він.

Продукт, розповів Херлі, «обертатиметься, передусім, навколо відео», а також «буде гнучким у аспекті створення та розповсюдження контенту».

Чад Херлі – співзасновник YouTube, у 2006 році він, Стів Чен (Steven Chen) i Джавед Карім (Jawed Karim) продали відеохостинг компанії Google. Розмірковувати над концепцією YouTube, як вважається, Херлі почав у 2005 році, коли не зміг надіслати друзям відео із однієї з вечірок – тоді подібного до YouTube сервісу в інтернеті не було. 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Фото: Wigsarethenewwags.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду