Twitter готує кардинальну зміну дизайну, щоб привабити нових користувачів

00:00,
19 Вересня 2013
1135

Twitter готує кардинальну зміну дизайну, щоб привабити нових користувачів

00:00,
19 Вересня 2013
1135
Twitter готує кардинальну зміну дизайну, щоб привабити нових користувачів
Сервіс мікроблогів планує найсуттєвіший за два роки редизайн мобільного додатку, про це повідомляє видання Financial Times, посилаючись на свої джерела.

У мобільному додатку з’явиться декілька новинних стрічок за основними темами: наприклад, термінові новини,  спортивні події. Фотографії та відео також  будуть показуватися за новим принципом.

Пробна версія нового додатку вже тестується на Android. Сама компанія відмовилась коментувати це, однак Financial Times пише, що згідно з інформацією від інсайдерів, додаток буде схожий на Facebook та Instagram. Такий крок зроблено через те, що поки що у боротьбі за увагу користувача, Twitter програє Facebook і докладає зусиль, щоб користувачі не пішли до конкурентів.

«Twitter повинен модернізувати свій продукт і зробити його простішим, якщо хоче збільшити аудиторію та привабити рекламодавців», - вважає Дебра Вільямсон, аналітик дослідницької фірми eMarketer. Вона прогнозує, що Twitter матиме 15,1% щомісячної інтернет-аудиторії цього року, в той час як Facebook  - 60,3%.  

«Багато людей можуть бути перевантажені потоком стрічки, тому компанія має краще працювати у напрямі відбору твітів та з тією інформацією, яку вони знають про вас, про те, де ви знаходитесь, і що робите», - каже Дебра Вільямсон.  

Вважається,  що сьогодні Twitter має  близько 250 млн. активних користувачів – у грудні 2012 компанія заявила, що подолала позначку у 200 млн. При цьому зростання аудиторії було сповільнене, оскільки частина користувачів спробували користуватися мікроблогом, але так і не зрозумівши його користі, припинили відвідувати сайт, зазначає Financial Times.    

Редизайн Twitter не зможе радикально збільшити аудиторію, однак привабить нові реєстрації, і таким чином допоможе утримати інших користувачів на сайті, вважає Брайан Візер, аналітик  Pivotal Research: «Зараз Twitter більше схожий на нішевий додаток, принаймні для більшості аудиторії. Це схоже на LinkedIn: якщо його використовують, то дуже активно, але в той же час він не для всіх».

Проте збільшення аудиторії не є визначальним для збільшення прибутків, вважає Брайан Візер. Замість цього Twitter’у потрібно сконцентруватися на встановленні партнерських стосунків з рекламодавцями, де компанія вже досягає успіху – продає   твіти, які прив’язані до телереклами.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Фото: Digibuzzme.com
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду