Мадонна буде поширювати свій новий фільм через торренти

00:00,
19 Вересня 2013
1209

Мадонна буде поширювати свій новий фільм через торренти

00:00,
19 Вересня 2013
1209
Мадонна буде поширювати свій новий фільм через торренти
Компанія BitTorrent Inc. прагне позбутися асоціацій з піратським контентом. Крок у цьому напрямі – співпраця зі співачкою  Мадонною.

BitTorrent Inc, що є розробником  протоколу обміну файлами  BitTorrent, досягла домовленості з Мадонною про те, що її новий 17-хвилинний фільм буде поширюватися через сервіс компанії, повідомляє The Verge.

 Відеоробота має назву SecretProjectRevolution. Це короткометражний фільм про мистецтво, кохання та свободу – як заявляла сама співачка, стрічка є закликом до творчого самовираження, боротьби проти нетерпимості. Фільм є частиною проекту «Art for Freedom» («Мистецтво за свободу»),  у ньому поєднується відео, музика, фотографія та поезія.  

Співачка прагне, аби короткометражку побачили якомога більше людей, тому прийняла рішення поширювати його у форматі BitTorrent Bundle.

BitTorrent Bundle дозволяє вимагати від користувача певних дій перед завантаженням файлу – це може бути переказ коштів за контент, або, наприклад, введення реєстраційних даних. До такого кроку BitTorrent Inc. вдалася з метою покласти край звинуваченням у підтримці піратства. Крім цього, подібний сервіс може скласти конкуренцію онлайн-магазинам із продажу цифрового контенту, вважають у компанії.

«Кожен BitTorrent Bundle... дозволяє артистам поширювати контент серед 170 млн. користувачів BitTorrent, - цитує The Verge компанію. – Кожен Bundle виходить з ключем. Ідея в тому, щоб зробити кожну пісню вітриною, а кожен файл більш цінним – кожен раз, коли ним діляться».

Деякі артисти вже скористались новим способом розповсюджувати свою продукцію, серед них письменник Тім Ферріс, гурти Pixies, Linkin Park, Public Enemy.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Фото: loveshow.org
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду