Тепер у Gmail можна отримати листи розміром до 50 МБ

Тепер у Gmail можна отримати листи розміром до 50 МБ

16:53,
2 Березня 2017
8341

Тепер у Gmail можна отримати листи розміром до 50 МБ

16:53,
2 Березня 2017
8341
Тепер у Gmail можна отримати листи розміром до 50 МБ
Тепер у Gmail можна отримати листи розміром до 50 МБ
Автори:
Gmail збільшив ліміт у розмірі вкладень до 50 МБ. Щоправда, тільки для вхідних повідомлень.

Про це йдеться в офіційному блозі Google.

Gmail та більшість інших поштових сервісів дозволяють відправляти та отримувати листи з вкладеннями розміром не більше 25 МБ, проте бувають винятки. 

Розробники Google вирішили спростити життя користувачам та збільшили ліміт на вхідні повідомлення до 50 МБ. Обмеження для вихідних повідомлень лишається незмінним — для великих файлів компанія рекомендує використовувати онлайн-сховище Google Drive.

Сьогодні поштові служби автоматично завантажують вкладення в хмару, якщо вони перевищили ліміт, однак у різних сервісів максимальний розмір може відрізнятися. Так, Outlook.com дозволяє відправляти листи до 50 МБ, адміністраторам Office 365 доступне налаштування ліміту в межах від 1 до 150 МБ, а в деяких поштових клієнтах зовсім немає жорстких обмежень щодо об’єму прикріплених файлів. Якщо такий лист перевищить допустимі розміри Gmail, користувач не зможе отримати його. 

Підтримка вхідних листів розміром до 50 МБ з’явиться у всіх акаунтах Gmail за декілька днів. 

Як писав MediaSapiens, влітку 2015 компанія Google представила функцію скасування відправки листа у поштовому сервісі Gmail. В разі її активації користувач міг перервати процес передачі електронного повідомлення вже після натискання кнопки «надіслати».

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Mashable
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду