BBC планує відкрити новий офіс в Торонто

BBC планує відкрити новий офіс в Торонто

16:20,
5 Липня 2016
3134

BBC планує відкрити новий офіс в Торонто

16:20,
5 Липня 2016
3134
BBC планує відкрити новий офіс в Торонто
BBC планує відкрити новий офіс в Торонто
Автори:
Телерадіомовна компанія BBC оголосила про плани інвестувати в мовну мережу в Канаді. В рамках розширення BBC має намір створити нову редакційну групу з офісом у Торонто.

Як повідомляє компанія, також буде запущено спеціальну версію північноамериканського видання BBC.com для канадської аудиторії, для ПК і мобільних пристроїв.  А в новому канадському офісі відкриються три вакансії - відео журналіст, інтернет журналіст і продюсер соціальних медіа. Так BBC має намір збільшити кількість оригінального контенту, на рівні із наповненням стрічки новин.  

Джим Еган, головний виконавчий директор BBC Global News, розповів, що у компанія і до розширення значною мірою була присутня в Канаді. «BBC має унікальні можливості для канадської аудиторії, показуючи глобальну перспективу подій, важливих для канадців», - підкреслив він.

Видання The Guardian відзначає, що скорочення працівників у британських офісах не зменшило рішучості BBC розширюватися за кордоном.

Як раніше писав MediaSapiens, британська мовна корпорація ВВС оголосила про закриття понад 40 своїх регіональних сайтів ВВС, які писали в основному про місцеві новини.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
The Guardian
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду