ВВС закриває понад 40 своїх сайтів

ВВС закриває понад 40 своїх сайтів

12:00,
18 Травня 2016
2659

ВВС закриває понад 40 своїх сайтів

12:00,
18 Травня 2016
2659
ВВС закриває понад 40 своїх сайтів
ВВС закриває понад 40 своїх сайтів
Автори:
Британська мовна корпорація ВВС оголосила про закриття кількох своїх інтернет-сайтів і майбутню реформу новинного мовлення в рамках плану з економії 15 мільйонів фунтів.

Про це повідомляється на сайті російської служби ВВС .

Серед закритих проектів - популярні в Британії сайти BBC Food, BBC Travel і Newsbeat, а також News Magazine.

Закриваються і 40 регіональних сайтів ВВС, які писали в основному про місцеві новини.

Також в якості одного з варіантів розглядається план злиття 24-годинного новинного телеканалу (News 24), що веде мовлення на Великобританію, зі схожим на нього новинним каналом BBC World, призначеним для зарубіжної аудиторії.

Всі ці плани були оголошені 17 травня головою новинного підрозділу ВВС Джеймсом Хардінгом.

За словами Хардінга, ВВС повинна внести зміни в свою роботу, але при цьому не повинно змінюватися її головне призначення.

«ВВС також повинна ясно сказати про те, чого вона не робитиме в інтернеті. Вона не може робити все для всіх», - сказав Хардінг.

Документ, опублікований 17 травня, ставить за мету шляхом реструктуризації мовлення і структури інтернет-сайтів заощадити 15 млн фунтів стерлінгів, що приблизно дорівнює 15% редакційного бюджету.

Раніше MediaSapiens писав про нове формулювання місії BBC, яке британські міністри запропонували у «білій книзі», остаточному плані реформування корпорації

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
The Guardian
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду