Мер Торонто Роб Форд запускає власне YouTube-шоу

Мер Торонто Роб Форд запускає власне YouTube-шоу

00:00,
10 Лютого 2014
1499

Мер Торонто Роб Форд запускає власне YouTube-шоу

00:00,
10 Лютого 2014
1499
Мер Торонто Роб Форд запускає власне YouTube-шоу
Мер Торонто Роб Форд запускає власне YouTube-шоу
Мер Торонто Роб Форд запускає нове шоу на YouTube. Перший випуск має з’явитися сьогодні, 10 лютого, повідомляє сайт CBC. 

Наприкінці 2013 року Роб Форд вже намагався запустити теле та радіопроект під назвою Ford Nation. Однак радіо версію припинили випускати «за взаємною згодою», а телевізійну закрили після першої ж серії через її вартість.

Раніше на youtube-каналі Форда з’явився тізер майбутнього шоу. На цьому відео автор шоу спілкується зі своїм братом. Чоловіки жартують про зайву вагу одне одного. А Роб Форд закликає глядачів судити про нього не за епізодами приватного життя, а за справами на посаді мера.

Ще до офіційного дебюту мер Торонто став зіркою на відеохостингах, зазначає CBC. Тізер його шоу подивилися кілька десятків тисяч глядачів. А інші відео-ролики за участю Роба Форда на youtube переглянули сотні тисяч користувачів.  

 

Роб Форд став скандально відомим після того, як його звинуватили у пияцтві, вживанні наркотиків та водінні авто у нетверезому вигляді.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
o.canada.com
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду