Запрацював новий веб-сайт Постійного представництва України при ООН

Запрацював новий веб-сайт Постійного представництва України при ООН

11:27,
4 Березня 2016
2546

Запрацював новий веб-сайт Постійного представництва України при ООН

11:27,
4 Березня 2016
2546
Запрацював новий веб-сайт Постійного представництва України при ООН
Запрацював новий веб-сайт Постійного представництва України при ООН
Автори:
Метою нового веб-сайту є висвітлення діяльності України як непостійного члена Ради Безпеки ООН на період 2016-2017 рр.

Міністерство закордонних справ України та Український кризовий медіа-центр презентували новий веб-сайт Постійного представництва України при ООН під доменним ім'ям www.ukraineun.org.

Завдяки сучасній навігації та зручному інтерфейсу ресурс став більш функціональним. Нині користувачі з легкістю зможуть знайти інформацію щодо пріоритетів членства України в Раді Безпеки ООН, заходів у контексті протидії російській агресії, діяльності України в інших органах ООН та міжнародних миротворчих місіях. На сайті також публікуватимуться виступи української делегації та основні документи Ради Безпеки ООН.

У розділі прес-центр розміщуватимуться новини Постійного представництва разом з фото- та відео-контентом. На новому веб-сайті також міститимуться посилання на сторінки Постпредставництва у соціальних мережах.

«Ми дуже вдячні Українському кризовому медіа-центру за надану допомогу у створенні нового веб-сайту для нашого представництва з нагоди початку членства України в Раді Безпеки ООН. Для нас принципово важливо, аби українська та міжнародна аудиторії чітко розуміли, чим займається українська делегація у цьому важливому органі. Запрошую журналістів, дипломатів, фахівців і просто зацікавлених користувачів відстежувати останні новини про роботу делегації України в Раді Безпеки та інші події в ООН», - сказав постійний представник України при ООН Володимир Єльченко. 

У свою чергу член правління Українського кризового медіа-центру Геннадій Курочка зауважив: «Протягом останніх двох років ми плідно співпрацювали з Представництвом України при ООН. Так, у 2014 році ми спільно реалізували потужний проект UN Hundred під час Генеральної асамблеї ООН, і вже у 2015 році – UN Hundred. Crimea Challenge. Ми вважаємо, що створення нового сайту представництва є важливим саме сьогодні, коли наша держава має можливість впливати на глобальні процеси у світі у статусі непостійного члена Ради Безпеки ООН».

Як писав MediaSapiens, в Україні з’явиться єдиний портал електронного урядування E-прогрес. На ньому буде зібрана вся інформація про електронне урядування та інструкції з його впровадження для місцевих самоврядувань.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду