Керівник Google передбачає «зникнення інтернету»

Керівник Google передбачає «зникнення інтернету»

14:55,
23 Січня 2015
3099

Керівник Google передбачає «зникнення інтернету»

14:55,
23 Січня 2015
3099
Керівник Google передбачає «зникнення інтернету»
Керівник Google передбачає «зникнення інтернету»
Автори:
Голова Ради директорів Google Ерік Шмідт (Eric Schmidt) вважає, що інтернет в нинішньому вигляді через деякий час перестане існувати: пристрої та сенсори будуть настільки поширеними, що ми не відчуватимемо їх.

Про це він заявив під час виступу на Всесвітньому економічному форумі у Давосі, пише dailymail.co.uk.

За словами Шмідта, у майбутньому звичний для нас інтернет замінять інші технології.

 «Буде так багато IP-адрес, так багато пристроїв, датчиків, речей, які ви носите та з якими взаємодієте, що ви цього навіть не відчуєте», - сказав він.

Голова Ради директорів Google передбачає, що пристроїв стане настільки багато, що вони будуть частиною нашого життя повсякчасно.

«Уявіть, що ви входите до кімнати, і вона динамічна», - сказав Шмідт, і додав, що усі ці зміни будуть дуже позитивними для технологічних компаній.

«З’являється високо персоналізований, рухомий та дуже-дуже цікавий світ», - передбачає він.

Попри припущення, що інновації загрожують генерації робітників, Шмідт переконаний: зростання високих технологій створить багато нових робочих місць.

На його думку, на кожну технологічну роботу знайдеться сім нетехнологічних ролей. Експерт запевняє, що лише цифровий ринок Європи допоможе створити 4 мільйони нових робочих місць.

Думки Еріка Шмідта підтримала також головний операційний директор Facebook Шеріл Сендберг. На її думку, нові технології і знищують, і створюють робочі місця.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Ерік Шмідт, dailytech.com
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду