ms.detector.media
MediaSapiens
Ерік Шмідт, dailytech.com
23.01.2015 14:55
Керівник Google передбачає «зникнення інтернету»
Керівник Google передбачає «зникнення інтернету»
Голова Ради директорів Google Ерік Шмідт (Eric Schmidt) вважає, що інтернет в нинішньому вигляді через деякий час перестане існувати: пристрої та сенсори будуть настільки поширеними, що ми не відчуватимемо їх.

Про це він заявив під час виступу на Всесвітньому економічному форумі у Давосі, пише dailymail.co.uk.

За словами Шмідта, у майбутньому звичний для нас інтернет замінять інші технології.

 «Буде так багато IP-адрес, так багато пристроїв, датчиків, речей, які ви носите та з якими взаємодієте, що ви цього навіть не відчуєте», - сказав він.

Голова Ради директорів Google передбачає, що пристроїв стане настільки багато, що вони будуть частиною нашого життя повсякчасно.

«Уявіть, що ви входите до кімнати, і вона динамічна», - сказав Шмідт, і додав, що усі ці зміни будуть дуже позитивними для технологічних компаній.

«З’являється високо персоналізований, рухомий та дуже-дуже цікавий світ», - передбачає він.

Попри припущення, що інновації загрожують генерації робітників, Шмідт переконаний: зростання високих технологій створить багато нових робочих місць.

На його думку, на кожну технологічну роботу знайдеться сім нетехнологічних ролей. Експерт запевняє, що лише цифровий ринок Європи допоможе створити 4 мільйони нових робочих місць.

Думки Еріка Шмідта підтримала також головний операційний директор Facebook Шеріл Сендберг. На її думку, нові технології і знищують, і створюють робочі місця.

ms.detector.media