Азаров на каналі Медведчука: «Войны никакой фактически нет»

Азаров на каналі Медведчука: «Войны никакой фактически нет»

10:30,
30 Вересня 2020
38653

Азаров на каналі Медведчука: «Войны никакой фактически нет»

10:30,
30 Вересня 2020
38653
Азаров на каналі Медведчука: «Войны никакой фактически нет»
Азаров на каналі Медведчука: «Войны никакой фактически нет»
В ефірі «Українського формату» експрем’єр закликав Україну бути з Росією і Білоруссю, а не з Європою.

Микола Азаров у включенні в ефір токшоу «Український формат» на телеканалі NewsOne прямо заперечив війну України з Росією та закликав бути не з Європою, а з Росією та Білоруссю. Крім того, експрем’єр-утікач захищав таємну інавгурацію Лукашенка. Про це йдеться в моніторингу політичних токшоу за 21—25 вересня 2020 року.

Пояснюючи свою тезу про відсутність війни, Азаров заявив, що за шість років бойових дій Україна витратила менше боєприпасів та втратила менше техніки, ніж у часи Другої світової («Великой отечественной» за визначенням Азарова) за один день. За словами Азарова, війни немає, бо вона не оголошена офіційно. «О войне болтают, но войны по сути дела никакой фактически нет», — сказав колишній прем’єр.

Азаров, який уперше з’явився у «передмові» — вступній частині токшоу з одним героєм — нахвалював свою медичну реформу, зовнішню і внутрішню політику. Ведучі запитували у гостя порад та робили компліменти владі часів Януковича в порівнянні з теперішньою. Зокрема Азарова запитали, чи справді він планує «очолити ЛНР і ДНР» під час реінтеграції в Україну (хоча жодні плани, підтримані нашою державою офіційно, не передбачають існування на окупованій території Луганщини і Донеччини ніяких «республік»). За словами Азарова, з ним таких переговорів не вели. Також ведучі пожалілися Азарову, що в їхній студії тривають одні й ті ж дискусії про мир, хоча в Мінських домовленостях начебто ж все написано.

Раніше Микола Азаров кілька разів був віртуальним гостем українського телебачення, зокрема торік на телеканалі «Наш» у нього брали інтерв’ю за допомогою технології доповненої реальності.

Більше про тенденції й маніпуляції в політичних токшоу минулого тижня читайте в огляді Ярослава Зубченка.

Фото: Главком

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
Щоб додавати коментарі потрібно Авторизуватись.
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду