Стартував конкурс Єврокомісії для журналістів з країн, що розвиваються

00:00,
4 Травня 2011
1135

Стартував конкурс Єврокомісії для журналістів з країн, що розвиваються

00:00,
4 Травня 2011
1135
Стартував конкурс Єврокомісії для журналістів з країн, що розвиваються
Головний приз – 5000 євро.

 

Європейська комісія оголосила про старт цьогорічної премії з журналістики імені Лоренцо Наталі. Призом відзначають радіо-, телевізійні та пресові матеріали, які присвячені темі розвитку, демократії та прав людини по всьому світі.

 

Аби взяти участь у конкурсі, потрібно до 31 серпня 2011 року заповнити форму на сайті http://lorenzonataliprize.eu. Приймаються матеріали, які були/будуть опубліковані в період з 1 липня 2010 до 31 серпня 2011, обсягом не більше 10 тисяч знаків з пробілами (або не більше 30 хвилин для радіо- і телепрограм). Якщо матеріал в оригіналі не опублікований однією з 23 мов Європейського Союзу, знадобиться переклад англійською, французькою чи іспанською, а також коротка, не більше 2 тисяч знаків, анотація однією з цих трьох мов.

 

Журі судитиме роботи за такими критеріями: релевантність темам демократії, прав людини, розвитку; оригінальність підходу; професіоналізм, глибина розслідування; суспільний чи політичний ефект. У кожному з регіонів (Європа, Азія, Африка тощо) визначать трійку переможців, які отримають 5000, 2500 та 1500 євро. Окремо вручатимуть Гран-прі (5000 євро).

 

Минулого року Гран-прі отримав журналіст з Нікарагуа за статтю про права жінок. 

 

 

«Медіаграмотність»

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду