На конкурс «Честь професії»-2013 надіслано рекордну кількість робіт

00:00,
5 Квітня 2013
1072

На конкурс «Честь професії»-2013 надіслано рекордну кількість робіт

00:00,
5 Квітня 2013
1072
На конкурс «Честь професії»-2013 надіслано рекордну кількість робіт
На конкурс «Честь професії»-2013 надіслано рекордну кількість матеріалів – 934 роботи від 309 представників ТБ, радіо, друкованих та онлайн-видань, повідомляється у прес-релізі оргкомітету конкурсу.

934 роботи – рекордна цифра за всю історію проведення конкурсу. Прийом робіт тривав з 25 грудня 2012 року до 31 березня 2013 року. Минулого року на конкурс «Честь професії» було подано 509 робіт.

Найбільше робіт було подано у номінації «Кращий матеріал з громадянською позицією» – 263 роботи. На другому місці за популярністю – номінація «Краще подання складної теми», 175 робіт.

Приблизно рівними за кількістю поданих робіт стали номінації «Надія журналістики» (156 робіт) та «Краще подання резонансного матеріалу» (135 робіт).

Спеціальна цьогорічна номінація «Кращий матеріал про захист прав людини в Україні» отримала 106 матеріалів, а найскладніша за жанром номінація «Краще журналістське розслідування» – 99 робіт.

На поточний момент завершено експертне рейтингове голосування за майбутніх членів журі та з дня на день буде оголошено склад цьогорічного журі, яке до 24 квітня оцінюватиме роботи конкурсантів.

Партнер конкурсу Amway Ukraine заснувала у цьому році спеціальний приз «Матеріал, що надихає на створення власного бізнесу». Журі від Amway Ukraine обере з п’яти основних номінацій 5 найбільш об’єктивних та мотивуючих робіт та оголосить імена переможців на урочистій церемонії, яка відбудеться 25 квітня 2013 року в Києві.

Традиційно перед церемонією 25 квітня 2013 року відбудеться національна Конференція з актуальних питань професійної журналістики «Честь професії»-2013. Ключовими спікерами заходу стануть Анетт Новак (Anette Novak), член правління Всесвітнього форуму редакторів та президент Fojo Media Institute , а також Валерій Панюшкін, спецкор «Ведомостей», учасник проекту Сноб та автор книг «Незаметная вещь», «Михаил Ходорковский. Узник тишины», «Газпром. Новое русское оружие». Для учасників організаторами буде забезпечено синхронний переклад.

Конференція відбуватиметься у форматі трьох тематичних секцій, в кожній з котрих виступить ключовий експерт і буде проведено панельну дискусію з українськими експертами.

З програмою конференції можна ознайомитися на сайті конкурсу «Честь професії».

До участі у конференції запрошуються журналісти і редактори, прийом заявок триває до 22 квітня 2013 року.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Фото: «Честь професії».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду