Конкурс для молоді: напиши свою думку про проблеми у медіа

Конкурс для молоді: напиши свою думку про проблеми у медіа

16:45,
18 Вересня 2017
11634

Конкурс для молоді: напиши свою думку про проблеми у медіа

16:45,
18 Вересня 2017
11634
Конкурс для молоді: напиши свою думку про проблеми у медіа
Конкурс для молоді: напиши свою думку про проблеми у медіа
Автори:
ГО «Детектор медіа» оголошує конкурс серед підлітків на тему медіаграмотності.

Привіт! Тобі від 14 до 18 років і ти маєш власну думку щодо українських медіа? Поділись нею та отримай подарунки!

Громадська організація «Детектор медіа» пропонує тобі спробувати себе у ролі медіакритика та отримати за це винагороду! Вислови свою думку в есе (невеликому письмовому творі) на тему «Це зовсім не ОК. У чому проблема українських медіа?». У ньому розкажи про проблему або щось, що тобі не подобається, коли ти дивишся телепрограми, фільми чи серіали, читаєш веб-сайти чи спілкуєшся у соціальних мережах. А також опиши, як, на твою думку, цю проблему можна було би вирішити.

Переможців очікує:

  • Екскурсія редакціями телеканалів та видань у Києві (проживання та подорож у столицю за наш рахунок разом із супроводжуючою особою).

  • Піврічна передплата на журнал «Однокласник»

  • Публікація кращого есе на сайті про медіа і журналістику «MediaSapiens».

  • Цікаві книги від «Видавництва Старого Лева» та видавництва «Наш формат».

  • 3D-пазли з дерева, які збираються у механічну іграшку

Взяти участь у конкурсі дуже просто:

1. Подумай, які, на твій погляд, є проблеми в медіа (не забувай, що медіа – це не тільки преса, телебачення та онлайн-видання).

2. Щоб більше дізнатись про засоби масової інформації та більш критично сприймати інформацію, почитай інтерактивний підручник «МедіаДрайвер» . Кожен його розділ розповідає про різні типи медіа, їх переваги та ризики, а вкінці розділів можна пройти тести.

3. Напиши невеликий твір на тему «Це зовсім не ОК. У чому проблема українських медіа?», де вислови свою думку та використай інформацію з тематичного розділу «МедіаДрайвера».

4. Надішли готову роботу на адресу mediasapiens.tk@gmail.com з твоїм прізвищем у темі листа (Приклад: Прізвище_Есе «Це зовсім не ОК. У чому проблема українських медіа?»). У тексті листа, будь ласка, вкажи своє ім’я та прізвище, вік, клас та місто, в якому навчаєшся.

Роботи приймаються до 30 жовтня. Максимальний обсяг тексту - 2 сторінки А4, 14 шрифт (Times New Roman). Формат файлу DOC або DOCX.

Це гарна можливість заявити про себе. Не проґав!

Роботи оцінюватиме й визначатиме переможців професійне журі, у складі якого - редактори й медіапедагоги.

Партнери конкурсу: видавництво «Наш формат», «Видавництво Старого Лева» «Vision House», журнал «Однокласник», Лабораторія психології масової комунікації та медіаосвіти Інституту соціальної та політичної психології НАПН України.

 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду