Маріупольський університет відкриває власну школу тележурналістики

00:00,
29 Червня 2011
1089

Маріупольський університет відкриває власну школу тележурналістики

00:00,
29 Червня 2011
1089
Маріупольський університет відкриває власну школу тележурналістики
Кафедра соціальних комунікацій Маріупольського державного університету виграла грант посольства США в Україні на створення навчальної телестудії. Про це повідомила керівник прес-служби МДУ Вікторія Рогожина.  

Нову студію планується урочисто відкрити у вересні за участю Надзвичайного і Повноважного Посла США в Україні Джона Теффта. Для проведення тренінгів вуз буде залучати відомих журналістів українських і зарубіжних телерадіокомпаній.

 

«Створення навчальної телестудії дозволить істотно поліпшити якість професійної підготовки майбутніх фахівців в області тележурналістики і реклами. Студенти зможуть удосконалювати практичні навички дикторської майстерності, зйомок з використанням класичних і віртуальних технологій, відеомонтажу, редагування телевізійних програм, побудови відеосюжетів і озвучування», - зазначають у вузі.

 

Передбачається, що в позааудиторний час навчальна студія стане ще одним центром активності, де студенти зможуть працювати над авторськими програмами, презентаціями і фільмами, що дозволить вдосконалювати процес професійної підготовки і вийти на новий етап студентської творчості для участі в різних конкурсах телевізійних програм, презентаційних фільмів, рекламних роликів, повідомляє "ilich.in.ua".

 

Сьогодні в рамках реалізації проекту ректор МДУ Костянтин Балабанов підписав договор про співпрацю між університетом і трьома маріупольськими телеканалами.

 

«Угода передбачає зміцнення ділових і творчих стосунків між партнерами шляхом організації спільних науково-освітніх проектів, обміну досвідом професійної діяльності, проведення майстер-класів та конкурсів фахової майстерності для молоді, а також розміщення кращих студентських робіт, виконаних у навчальній телестудії на місцевих телеканалах», - підсумували в МДУ.

 

Джерело: NGO Donetsk.UA

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
www.mdgu.com.ua
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду