«Яндекс» запрошує на навчання у Школі розробки інтерфейсів

00:00,
16 Листопада 2012
1135

«Яндекс» запрошує на навчання у Школі розробки інтерфейсів

00:00,
16 Листопада 2012
1135
«Яндекс» запрошує на навчання у Школі розробки інтерфейсів
Компанія оголошує про прийом до Школи розробки інтерфейсів (Сімферополь), повідомляється в українському блозі «Яндекс».

Заняття розпочнуться 2 лютого 2013 року і проходитимуть щосуботи з 12 до 17 годин. Лекції триватимуть 9 тижнів. Навчання буде відбуватися у сімферопольському офісі компанії.

Навчання безкоштовне.

Школа складається з теоретичної та практичної частин. «На лекціях ми розкажемо про інструменти розробника, поговоримо про прийоми, які допоможуть заощадити час, і трохи про дизайн. Студентам доведеться виконувати домашні завдання, а наприкінці курсу скласти іспит», – відзначають представники «Яндекс».

За результатами лекційної частни накращі студенти потраплять у «Яндекс» на практику, де побачать процес розробки. Як зауважують у компанії, працюватимуть студенти «над великим проектом разом із провідними фронтенд-розробниками «Яндекс».

Студенти, котрі добре зарекомендують себе під час практики, отримають запрошення працювати у «Яндекс», або ж стажуватися у компанії.

Зарахування до Школи відбувається на конкурсній основі. Для участі в конкурсі необхідно заповнити анкету і надіслати її до 21 грудня 2012 року включно.

Передусім «Яндекс» чекає на студентів старших курсів та на тих, хто нещодавно закінчив навчання у вищому навчальному закладі, проте у компанії зауважують, що будуть раді бачити усіх «переможців» конкурсного відбору.

Більш детально ознайомитися з програмою Школи можна тут. Питання щодо навчання у школі можна надсилати на електронну адресу intern@yandex-team.ru.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
«Яндекс»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду