Техноблоги є джерелом вірусів частіше за порносайти

00:00,
13 Березня 2012
1509

Техноблоги є джерелом вірусів частіше за порносайти

00:00,
13 Березня 2012
1509
Техноблоги є джерелом вірусів частіше за порносайти
На сайтах, присвячених технологіям і комунікаціям, віруси можна отримати частіше ніж на порносайтах, повідомляє РІА «Новости» із посиланням на результати дослідження німецької антивірусної корпорації G Data, оприлюднені прес-службою компанії.

Як стверджують аналітики G Data, IT-сайти є джерелами шкідливого програмного забезпечення у 16,2% випадків.

На другому місці – бізнес-видання та ділові портали, вони були джерелами вірусів у 11,3% випадках.

Порносайти у рейтингу G Data опинилися лише на третьому місці, їхні відвідувачі були «ощасливлені» вірусами у 10% випадків.

До першої десятки найбільш потенційно небезпечних сайтів також потрапили файлообмінники (7,1%), розважальні портали з музикою, фільмами та новинами шоу-бізнесу (5,2%), блоги (3,7%), туристичні сайти (3,5%) та ігрові портали (3,3%).

«По суті, на сьогодні вже немає безпечних груп або типів сайтів. Як бачимо, шкідливі програми тепер можна отримати у якості «бонусу», відвідавши значну категорію сайтів. Це свідчить про універсалізацію технологій інфікування», – відзначив керівник корпоративних продажів G Data Software у Росії та СНД Олексій Дьомін.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Shutterstock
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду