Українці все частіше шукають інформацію про товари за допомогою мобільних гаджетів

00:00,
16 Липня 2012
1206

Українці все частіше шукають інформацію про товари за допомогою мобільних гаджетів

00:00,
16 Липня 2012
1206
Українці все частіше шукають інформацію про товари за допомогою мобільних гаджетів
Це засвідчують результати дослідження, проведеного TNS Infratest на замовлення Google, повідомляється у блозі Google.

Дослідження демонструє картину поведінки користувачів під час пошуку/вибору/купівлі товарів з різних категорій.

Наразі офлайн-покупки, як і раніше, домінують над онлайн-покупками, однак кількість користувачів, які використовують інтернет для придбання того чи іншого товару, стабільно зростає.

Серед каналів онлайн-пошуку лідирує стаціонарний інтернет (88% користувачів) –  проте українці все частіше використовують для онлайн-пошуку свої мобильні пристрої, відзначає Google. 23% користувачів перед тим, як щось придбати, шукають інформацію за допомогою своїх мобільних телефонів, смартфонів або планшетів.

Серед найпопулярніших онлайн-покупок – одяг та аксесуари, дрібна побутова техніка та мобільні телефони. Разом з тим українці з кожним роком все частіше купують авіаквиткі та бронюють готелі в онлайн-режимі.

Пошук інформації в інтернеті є найпопулярнішим способом вивчення товару в усіх категоріях, а найвища частка онлайн-пошуку припадає на товари з категорії «технології» (89%), «подорожі» (85%) та «автотовари» (80%).

Також в Україні, як і раніше, превалює тенденція, коли споживач отримує інформацію про товар онлайн, але покупку здійснює офлайн.

Дослідження проводилося методом онлайн-опитування в період з 1 січня по 31 березня 2012 року серед 2748 респондентів старше 14 років.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Aaram Shop Pro
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду