Китайська інтернет-аудиторія продовжує зростати

00:00,
24 Липня 2012
915

Китайська інтернет-аудиторія продовжує зростати

00:00,
24 Липня 2012
915
Китайська інтернет-аудиторія продовжує зростати
Тенденцію відзначає Інформаційний центр інтернет-інфраструктури Китаю (China Internet Network Information Center, CNNIC).

Сьогоднішні 538 млн. китайських користувачів інтернету є найбільшою «онлайн-популяцією» у світі, відзначає центр.

При цьому ще рік тому кількість інтернет-користувачів у Китаї була на 11% меншою.

Крім того, у країні відзначається тенденція, коли все більше користувачів отримують доступ до інтернету за допомогою мобільних пристроїв.

З мобільних гаджетів у мережу заходять вже 388 млн. китайців. Це – на 22% більше, аніж рік тому.

Китайський уряд, зауважує Associated Press, підтримує технологічний прогрес та використання інтернету у сфері бізнесу та освіти – однак перманентно намагається блокувати доступ до контенту, зокрема у соціальних медіа, який вважає аморальним, непристойним, або таким, шо може підривати імідж діючої влади.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
TabTimes
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду