Працівники витрачають 28% робочого дня на електронну пошту [дослідження]

00:00,
2 Серпня 2012
1005

Працівники витрачають 28% робочого дня на електронну пошту [дослідження]

00:00,
2 Серпня 2012
1005
Працівники витрачають 28% робочого дня на електронну пошту [дослідження]
Працівники офісів витрачають у середньому 2,6 години на день, читаючи електронні листи та відповідаючи на них. На рік це становить до 27 днів. Дані дослідження McKinsey Global Institute публікує  The Huffington Post.

Представники McKinsey Global Institute опитували фахівців, чия робота переважно полягає у взаємодії з людьми.

Працівники витрачають близько 28% свого робочого дня, працюючи з електронною поштою – більше, аніж на будь-що інше. На другому місці – пошук та збір інформації, якому відводиться 19% робочого дня (1,76 години).

Робота з електронною поштою – лише один із багатьох способів, за допомогою яких технології змінили характер праці.

Згідно з Daily Mail, смартфони та лептопи подовжили робочий день до близько 12 годин –  з 7 ранку до 7 вечора, оскільки працівники постійно перевіряють електронну пошту, акаунти у соціальних мережах і т.п. з дому та у дорозі.

Частину робочого часу вони відводять веб-серфінгу та інтернет-спілкуванню, що також автоматично подовжує робочий день.

За даними BBC, німецький уряд поставив собі за мету взятися за вирішення цієї проблеми, забов’язавши роботодавців сформулювати для співробітників чіткі правила про прийнятну поведінку в інтернеті під час робочого дня.

Втім, крім цього уряд Німеччини також обмежує роботодавців від контактів із співробітниками у неробочий час, наголошуючи на необхідності дотримання правила «якщо робочий день закінчився – він закінчився».

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Freelancefolder
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду