Третина співробітників Google не писали пости у Google+ протягом минулого місяця

00:00,
11 Листопада 2012
1339

Третина співробітників Google не писали пости у Google+ протягом минулого місяця

00:00,
11 Листопада 2012
1339
Третина співробітників Google не писали пости у Google+ протягом минулого місяця
Про це повідомляє Mashable з посиланням на дані ресурсу Google Plus Ghosts.

Майже третина співробітників Google не публікували нічого на своїй сторінці в Google+ у минулому місяці. Такі дані надає портал Google Plus Ghosts, котрий вивчає інтернет-активність співробітників Google.

Крім цього, близько 1/5 працівників Google не писали нічого у Google+ протягом останніх трьох місяців.

Якщо Google хоче бути успішною компанією, керівництву корпорації потрібно заохочувати своїх співробітників бути більш активними у соціальній мережі Google+, відзначає Mashable.

У коментарі Mashable представник Google заявив, що сервіс Google Plus Ghosts враховує лише публічні пости, а тому «не бачить повну статистичну картину».

Сайт Google Plus Ghosts – проект Йосафа Секандера (Yousaf Sekander), представника британського агентства з цифрового маркетингу RocketMill. На думку Секандера, дослідження демонструє, що співробітники Google і самі не надто зацікавлені у соцмережі власної компанії.

«Якщо навіть співробітники Google не мають достатньо ентузіазму, щоб час від часу заходити на свою сторінку в соціальній мережі,  – що ж можна сказати про звичайних користувачів?», – заявив Йосаф Секандер Mashable.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Mindjumpers
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду