Члени Академії кіномистецтв вперше зможуть голосувати за номінантів на «Оскар» онлайн

00:00,
2 Січня 2013
1112

Члени Академії кіномистецтв вперше зможуть голосувати за номінантів на «Оскар» онлайн

00:00,
2 Січня 2013
1112
Члени Академії кіномистецтв вперше зможуть голосувати за номінантів на «Оскар» онлайн
Американська Академія кіномистецтв вперше в історії премії «Оскар» дозволила своїм представникам голосувати за допомогою інтернету, повідомляє «РІА Новости».

«Оскари» присуджуватимуть 5,856 представників Академії, які мають рівні права у голосуванні.

Раніше номінанти визначалися за результатами голосування спеціальними бюлетенями, котрі повинні були бути надісланими журі поштою до 3 січня.

У зв’язку із введенням інноваційної практики онлайн-волевиявлення Академія у цьому році продовжила голосування до 4 січня.

Тепер члени Академії «для найбільш повної реалізації права на волевиявлення» можуть голосувати як за допомогою інтернету, так і традиційно – надсилаючи бюлетені у конверті, або опускаючи до урни на спеціальних виборчих дільницях у зіркових Лос-Анджелесі, Нью-Йорку та Лондоні.

Номінантів на «Оскар» буде оголошено 10 січня. Ювілейна 85-та церемонія нагродження преміями Академії кіномистецтв відбудеться 25 лютого. Церемонія транслюватиметься у прямому ефірі в 225-ти країнах світу.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
SMH
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду