8 перспективних українських інтернет-стартапів

00:00,
10 Січня 2013
1538

8 перспективних українських інтернет-стартапів

00:00,
10 Січня 2013
1538
8 перспективних українських інтернет-стартапів
Редакція AIN.Ua розглянула декілька цікавих українських інтернет-стартапів 2012 року «з точки зору ідеї, монетизації та подальших перспектив».

quadSquad. Донецька команда quadSquad посіла перше місце у конкурсі студентських технологічних проектів Imagine Cup від Microsoft. quadSquad представила на конкурсі свій винахід – рукавичку Enable Talk, яка трансформує мову жестів у вербальну комунікацію, тобто у «звичайну» мову, за допомогою 15 датчиків, що розміщені у рукавичці, Bluetooth та мобільного телефону. Винахід покликаний полегшити комунікацію з людьми, котрі страждають від порушень слуху. Українська команда отримала від Microsoft приз у розмірі $15 тис. Як зауважує AIN.Ua, наразі розробка однієї пари рукавичок коштує $150, а з урахуванням залучених коштів і удосконалення технології, quadSquad планує зменшити вартість до $75 за пару.

Petcube. Робот для тварин, завдяки якому тварина може гратися із лазерною указкою, поки нікого немає вдома.

Taxer. Сервіс Taxer, девізом якого стали слова «Ефективна взаємодія з державою», дозволяє реєструвати та здавати електронні звіти. Його розробники пропонують надсилати звіт до податкової служби та пенсійного фонду за допомогою інтернету.

Vitrum. Українські розробники вирішили створити мобільний додаток Vitrum – браузер для iPad з дизайном, схожим на Microsoft Metro.

Getrest. За допомогою Getrest можна резервувати столики у ресторанах, при цьому користувачі отримують знижку до 50% на замовлення у ресторані, включно із напоями та алкоголем, а ресторан може контролювати кількість відвідувачів.

42Magnets. Дозволяє створювати магніти на холодильник із власних фотографій.

Notifout. Notifout – український сервіс для відправки транзакційних повідомлень користувачам. Він допомагає компаніям, які створюють програмні продукти, відправляти надійні e-mail’и.

Продуктор. «Сервіс, який дозволяє вирішити досить неприємні повсякденні проблеми», – так говорить про свій стартап засновник «Продуктора» Денис Дубина. Раз на тиждень вам привезуть заздалегідь придбані продукти і повідомлять, з яких страв складатиметься ваша вечеря.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Cupcakedigital
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду