В Рунеті з'явився новий онлайн-сервіс – «Гнів Народу»

00:00,
13 Грудня 2010
1257

В Рунеті з'явився новий онлайн-сервіс – «Гнів Народу»

00:00,
13 Грудня 2010
1257
В Рунеті з'явився новий онлайн-сервіс – «Гнів Народу»
Компанія «Веб Лідер» оголосила про вихід у світ книги скарг і пропозицій, що має назву «Гнів Народу». Новий онлайн-сервіс має 2 основні характерні риси: використання SEO-підтримки й можливість надання подавцям скарг грошової компенсації.

 

У книзі скарг, доступній за адресою http://gnevnaroda.ru, свої записи зможуть залишати всі інтернет-користувачі, незадоволені якістю будь-яких товарів або послуг. Скарги можна адресувати як цілим організаціям, так і конкретним співробітникам – обслуговуючому персоналу або менеджменту.

 

Новий онлайн-сервіс має дві основні відмінні риси, одна з яких полягає у використанні SEO-підтримки: усі залишені користувачами скарги згодом з'являються  у верхніх рядках – не нижче топ-10 – популярних пошукових систем «Яндекс» і Google. Про це дбають фахівці, які його обслуговують.

 

Використання SEO-підтримки дозволяє значною мірою розширити аудиторію проекту, а також налагодити ефективний зворотний зв'язок з адресатами скарг: знайти їх за пошуковим запитом, що містить назву організації або прізвище, ім'я та по батькові співробітника, зовсім не складно.

 

Друга особливість полягає в тому, що подавці скарг – за посередництвом проекту – за видалення скарги можуть отримувати грошові кошти від занесених до книги скарг організацій і співробітників, що дозволить їм певною мірою компенсувати нанесений збиток. Слід відзначити, що розмір грошової компенсації на даний момент становить 1000 рублів.

 

Творцями проекту були вжиті заходи для запобігання публікації анонімних скарг: при відправленні повідомлення слід оплатити через мобільний телефон, за допомогою SMS, символічну суму в розмірі 10 рублів, після чого телефонний номер,  з якого проводилася оплата, вказується в контактних даних відправника скарги. Крім того, відправник зобов'язаний ввести своє прізвище, ім'я та по батькові.

 

У компанії «Веб Лідер» сподіваються, що запуск вказаного сервісу дозволить певною мірою поліпшити якість обслуговування споживачів в Інтернеті й за його межами.

 

« За допомогою проекту «Гнів Народу» ми прагнемо не тільки звернути увагу власників кафе й ресторанів, великих компаній і маленьких фірм на те, як часом погано працює їхній персонал, а й змусити їх уважніше ставитися до своїх клієнтів, а також забезпечувати сервіс того рівня, який заявлений у рекламі й договорах на надання послуг», – відзначив Максим Кривошеєв, представник компанії «Веб Лідер».

 

Про компанію «Веб Лідер»

 

Основний вид діяльності компанії – надання послуг з розробки рекламних матеріалів і розміщення реклами в Інтернеті.  Компанія «Веб Лідер» працює на ринку інтернет-технологій з 2004 року. В 2005-му компанія стала переможцем державного конкурсу «Найкращий постачальник року» у номінації «Інформаційні технології» і з того часу постійно удосконалюється в наданні послуг високої якості. З 2009 року до сфери інтересів компанії входить інвестування в перспективні бізнес-проекти.

 

Медіаграмотність за матеріалами Еxpress-release

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду