Новий ролик із медіаграмотності: «Що спільного між моргом та стандартами журналістики?»

00:00,
23 Грудня 2010
1387

Новий ролик із медіаграмотності: «Що спільного між моргом та стандартами журналістики?»

00:00,
23 Грудня 2010
1387
Новий ролик із медіаграмотності: «Що спільного між моргом та стандартами журналістики?»
«Що спільного між моргом та стандартами журналістики?» – вийшов в ефір другий відеоролик у рамках інформаційної кампанії із медіаграмотності «Розум проти медіаманіпуляцій»

Від середини грудня в інтернеті та на відеоекранах у Києві, Львові, Сімферополі, Рівному та Донецьку з’явився другий ролик інформаційної кампанії із медіаграмотності «Розум проти медіаманіпуляцій». В основу ролика покладено відомий анекдот про хворого, якого везуть у морг, хоча він живий і цілком може одужати. Автори в мультиплікаційному форматі та в гумористичній формі мають привернути увагу до того, що якісна й професійна журналістика завжди показує різні погляди на одну проблему і тим самим дотримується балансу думок.

 

У Києві ролик можна побачити на відеобордах у центрі міста, а також на екранах всіх станцій метро. В регіонах новинку показують на відеобордах, екранах в супермаркетах, кафе, кінотеатрах.

 

Інформаційна кампанія «Розум проти медіаманіпуляцій» стартувала в листопаді цього року з публічних обговорень проблеми проплачених замовних матеріалів в ЗМІ (так званої джинси) у Львові, Рівному, Сімферополі та Донецьку. На початку грудня у рамках кампанії вийшов перший відеоролик під назвою «Щоб не пудрили мозок – користуйся ним». Мета кампанії ‑ привернути увагу пересічних читачів, слухачів і глядачів до того, що інформацію зі ЗМІ треба сприймати критично й осмислено.

 

«Розум проти медіаманіпуляцій»: інформаційна кампанія з медіаграмотності» реалізується Міжнародною громадською організацією «Інтерньюз-Україна» та Українським освітнім центром реформ за підтримки проекту «У-Медіа» «Інтерньюз Нетворк» і USAID.

 

«Медіаграмотність»

 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду