Шеф-редактор The Daily – журналістам: Ідіть і принесіть мені новини

00:00,
16 Лютого 2011
1065

Шеф-редактор The Daily – журналістам: Ідіть і принесіть мені новини

00:00,
16 Лютого 2011
1065
Шеф-редактор The Daily – журналістам: Ідіть і принесіть мені новини
Золоті слова.

Джесс Анджело, шеф-редактор iPad-газети The Daily, закликав колектив видання до активнішого пошуку цікавих новин та історій у реальному світі, повідомляє New York Magazine.

 

У зверненні, надісланому редакційній команді, Анджело (на фото) написав:

 

- Друзі, Єгипет скінчився, час писати про Америку. Ми повинні вийти у світ і принести звідти більше переконливих історій з усієї країни – не лише вишкрябувати новини з інтернету та телефонувати ньюзмейкерам, а шукати події та робити репортерську роботу. Знайдіть мені вражаючу людську історію з судового процесу, який проґавили всі інші медіа. Знайдіть мені шкільний округ, де борються за освітню реформу, й принесіть звідти людські враження. Знайдіть розорене містечко, яке виключають із складу муніципалітету. Знайдіть мені історію корупції та посадових злочинів в уряді штату, якої ще ніхто не рознюхав. Знайдіть мені щось нове, свіже, ексклюзивне й чудове. Знайдіть найстарішого собаку Америки, чи найбагатшу людину Південної Дакоти. Примусьте нового прес-секретаря президента Америки нарешті скачати The Daily вперше, бо всі навколо говорять про новину, яку тільки ми повідомили. Беріть новини за роги й робіть їх нашими – хай інші медіа йдуть за нами вслід. Якісні історії – це те, що змусить людей триматися The Daily. Ми створили першорядну новинарську команду, тож покажімо світові, на що ми здатні.

 

Нагадаємо, за попередніми оцінками, The Daily, передплата якої коштує $1 на тиждень, зможе приносити прибуток у разі, якщо кількість її передплатників сягне 420 тисяч. До весни доступ до газети є безкоштовним.

 

«Медіаграмотність»

Ілюстрація – hedgehogs.net

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду