62% глядачів віддали Клінтон перемогу в теледебатах - CNN

62% глядачів віддали Клінтон перемогу в теледебатах - CNN

13:07,
27 Вересня 2016
2088

62% глядачів віддали Клінтон перемогу в теледебатах - CNN

13:07,
27 Вересня 2016
2088
62% глядачів віддали Клінтон перемогу в теледебатах - CNN
62% глядачів віддали Клінтон перемогу в теледебатах - CNN
Автори:
Опитування телекомпанії CNN засвідчило, що 62 відсотки глядачів віддали Клінтон перемогу в дебатах. Трампа бачать переможцем лише 27 відсотків опитаних.

Кандидатка у президенти Сполучених Штатів Америки від Демократичної партії Гілларі Клінтон стала переможницею першого раунду теледебатів з республіканцем Дональдом Трампом, який відбувся напередодні, 26 вересня, на думку більшості глядачів, опитаних американською телекомпанією CNN, пише Deutsche Welle.

Так, згідно з опитуванням, 62 відсотки телеглядачів вважають, що Клінтон виграла словесну дуель. Натомість Трампа вважають переможцем лише 27 відсотків опитаних.

У таборах обох кандидатів, утім, переконані, що саме їхній представник став переможцем дебатів. «Гадаю, що головнокомандувач на сцені сьогодні ввечері був лише один. І це була Гілларі Клінтон», - заявив речник її штабу Браян Феллон. Він також висловив сподівання, що дебати відкрили очі багатьом американцям на те, що Трамп не підходить для посади президента США.

У  свою чергу, штаб Трампа через свій Twitter-акаунт констатував, що дебати дали зрозуміти, «що є лише один кандидат для американців, і це Дональд Трамп».

Під час дебатів у соцмережі Twitter великою популярністю користувався хештег #Trumpsniffle (з англійської - сопіння Трампа. - Ред.), оскільки під час ефіру було помітно і чутно, що республіканець-мільярдер періодично сопів. Жартівливі акаунти «Трампові пазухи» (@TrumpsSinuses) і «Трамп сопить» (@TrumpSniff) за короткий час зібрали велику кількість фоловерів у соцмережі.

Нагадаємо, під час запеклої словесної дуелі, яка відбулась у Нью-Йорку ввечері 26 вересня, Гілларі Клінтон і Дональд Трамп обмінялись численними взаємними звинуваченнями.

Нагадуємо, цими вихідними, напередодні перших президентських дебатів 2016 року, чотири новинні організації прийшли до висновку: Дональд Трамп обманює частіше, ніж Гілларі Клінтон.

«Ніколи в сучасній президентській політиці не було такого кандидата, який би так просто і рутинно робив неправдиві заяви, як це робить Трамп», - написала газета The Los Angeles Times.

Команда журналу Politico упродовж п'яти днів аналізувала заяви, зроблені Дональдом Трампом та Гілларі Клінтон. «Висновок один: схильність Трампа перебільшувати та викривлювати факти настільки більша, ніж у Клінтон, що порівнювати їх - безглуздо», - пише Politico. 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Deutsche Welle
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду