Трамп обурений рішенням ФБР щодо листування Клінтон

Трамп обурений рішенням ФБР щодо листування Клінтон

09:24,
7 Листопада 2016
1564

Трамп обурений рішенням ФБР щодо листування Клінтон

09:24,
7 Листопада 2016
1564
Трамп обурений рішенням ФБР щодо листування Клінтон
Трамп обурений рішенням ФБР щодо листування Клінтон
Автори:
Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп розкритикував ФБР, яке знову реабілітувало його суперницю Гілларі Клінтон у справі щодо її електронного листування.

Про це пише BBC

Раніше директор ФБР Джеймс Комі повідомив конгресу США, що після вивчення нових листів кандидатки в президенти від Демократичної партії відомство, як і раніше, не радить пред'являти їй звинувачення.

«Ми вивчили всі відправлені та отримані повідомлення Гілларі Клінтон за час її роботи держсекретарем. На підставі наших перевірок ми не змінили тих висновків, які були зроблені щодо держсекретаря Клінтон в липні», - йдеться в листі пана Комі членам конгресу.

У липні Джеймс Комі заявив, що Гілларі Клінтон недбало ставилася до секретності документів, які проходили через її особистий сервер, але при цьому не зробила нічого протизаконного.

У штабі пані Клінтон заявили, що раді, що ця справа залагоджена.

Водночас Дональд Трамп на мітингу в передмісті Детройта заявив, що ФБР не могло проаналізувати 650 тисяч електронних листів, по які повідомлялося, у такий короткий проміжок часу.

«Зараз її захищає нечесна система. Це геть шахрайська система. Я говорив про це протягом тривалого часу», - сказав він своїм прибічникам.

Скандал у зв'язку з електронним листуванням Клінтон спалахнув у березні 2015 року. З'ясувалося, що вона, порушивши встановлені вимоги, вела службове листування з особистого облікового запису електронної пошти, коли обіймала посаду держсекретаря США.

Питання про електронну пошту пані Клінтон знову постало на порядку денному після того, як ФБР виявило велику кількість імейлів в ноутбуці Ентоні Вінера, який до недавнього часу був чоловіком однієї з найближчих радників Гілларі Клінтон.

Нагадуємо, що раніше слідчі ФБР не знайшли переконливих доказів або прямих зв'язків кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа з російським урядом.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Дональд Трамп, uznayvse.ru
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду