Facebook може відкрити доступ для дітей до 13 років

00:00,
5 Червня 2012
1429

Facebook може відкрити доступ для дітей до 13 років

00:00,
5 Червня 2012
1429
Facebook може відкрити доступ для дітей до 13 років
Facebook розробляє технологію, що дозволить дітям до 13 років користуватися соцмережею під наглядом батьків, пише The Wall Street Journal.

Оскільки реєстрація у Facebook дітям до 13 років наразі заборонена, із введенням подібної технології сервіс отримає нову категорію користувачів та нові дискусії щодо приватності, відзначає видання.

За даними WSJ, тестова технологія дозволяє прив’язати акаунти дітей до акаунтів батьків, котрі вирішуватимуть, з ким їхні діти можуть дружити у Facebook і якими послугами та додатками користуватися.

При цьому WSJ зауважує, що Facebook тестує числену кількість сервісів у закритому форматі – проте багато з них так і не втілюються у життя в офіційній версії. Таким чином сам факт тестування «дитячого» функціоналу ще не означає, що подібний сервіс буде реалізовано.

«Ми постійно ведемо діалог із зацікавленими сторонами та політиками щодо того, як допомогти батькам убезпечити своїх дітей у онлайн-середовищі, котре постійно розвивається», – наводить видання пояснення представників Facebook щодо необхідності контрольованого «дитячого соціалу».

Однак, відкриття соцмережі для дітей молодше 13 років дозволить Facebook, крім отримання статусу «добрих діл майстра», увійти у нову комерційну нішу, охопивши ринок дитячих онлайн-ігр, відзначає WSJ.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Futurity
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду