Газета The Wall Street Journal запустила відеосервіс для своїх журналістів

00:00,
28 Серпня 2012
1255

Газета The Wall Street Journal запустила відеосервіс для своїх журналістів

00:00,
28 Серпня 2012
1255
Газета The Wall Street Journal запустила відеосервіс для своїх журналістів
Матеріали на відеохостинг WorldStream можуть завантажувати лише журналісти компанії Dow Jones, якій належить WSJ, повідомляє MarketWatch, фінансовий портал The Wall Street Journal.

Більше ніж 2 тис. журналістів Dow Jones використовуватимуть WorldStream, щоб викладати в інтернет відзяті ними (переважно – на смартфони) відео.

Хронометраж відео – менше хвилини, за жанром їх умовно можна віднести скоріше до відеоблогів журналістів, аніж до класичних репортажей, відзначає MarketWatch.

Перед розміщенням на портал відео переглядає режисер-редактор. Журналісти також можуть використовувати хештег #WorldStream для поширення своїх роликів у Twitter.

The Wall Street Journal вже має свій онлайн-канал WSJ Live. У WSJ вважають створення журналістського відеоблогу можливістю заповнити нішу «живого», соціального, журналістського відео – і ще більш повно демонструвати своїй аудиторії атмосферу місця подій.

«Наша «відеоаудиторія» збільшилася за минулі півроку більше ніж у два рази. Створення цього блогу – етапна подія для відеосервісів WSJ. Тепер у нас є можливість постачати відео ще більш оперативно, зробивши нашу роботу у аспекті інформування за допомогою відео ще більш ефективною», – відзначив заступник випускаючого редактора The Wall Street Journal Алан Мюррей (Alan Murray).

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Інтерфейс WorldStream / MediaSapiens
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду