LifeNews дало слово неонацистам

LifeNews дало слово неонацистам

12:01,
6 Березня 2015
3658

LifeNews дало слово неонацистам

12:01,
6 Березня 2015
3658
LifeNews дало слово неонацистам
LifeNews дало слово неонацистам
Російський телеканал LifeNews 4 березня запросив до студії російських неонацистів Олексія Мільчакова та Яна Петровського. Ці люди воюють у складі угруповання «Русич» на стороні бойовиків «ЛНР».

Про це повідомляє видання «Деловая столица».

Приводом для розмови став опублікований в Мережі відеоролик, в якому невідомі в масках називають себе бійцями «Русича» та беруть на себе відповідальність за вбивство одного з лідерів російської опозиції Бориса Нємцова. У прямому ефірі російського телеканалу Мільчаков та Петровський заперечили причетність до вбивства. Водночас бойовики заявили, що ролик зняли представники полку ВСУ «Азов».

Олексій Мільчаков та Ян Петровський відкрито декларують свою прихильність до ультранаціоналістичних рухів. Про Мільчакова широкому загалу стало відомо влітку 2011 року. Тоді він опублікував фото, як відрізає голову цуценяті. Після хвилі обурення Мільчаков видалив свою сторінку «ВКонтакте», однак користувачі зберегли знімки знущань над тваринами та позування з нацистською символікою. Як відомо, 16 лютого Олексія Мільчакова внесли до розширеного санкційного списку Євросоюзу.

 
колаж: news.bigmir.net

Яна Петровського у 2010 році із групою однодумців заарештували в Норвегії за звинуваченням у зберіганні зброї, відмиванні грошей та підробці документів.

Під час участі в бойових діях на Донбасі Петровський та Мільчаков публікували власні фотографії поряд з понівеченими тілами українських військових.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
скріншот ефіру LifeNews
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду