LifeNews влаштував допит українських полонених

LifeNews влаштував допит українських полонених

17:48,
21 Січня 2015
8707

LifeNews влаштував допит українських полонених

17:48,
21 Січня 2015
8707
LifeNews влаштував допит українських полонених
LifeNews влаштував допит українських полонених
Працівники LifeNews влаштували допит українських військових, які потрапили до полону бойовиків 20 січня.

Відеозапис допиту опублікований в YouTube.

На ньому видно, як працівник LifeNews підвищеним тоном допитує поранених силовиків про те, у яких військових підрозділах вони служать, якими є їхні обов’язки та які вони отримували завадання від командування. У тому ж приміщенні військових допитував працівник телеканалу «Россия».

У водія з іменем Іван на відео перев’язане плече та поранення на обличчі і нозі. У нього журналіст Сергій Макаренко випитує, військових якої бригади той перевозив, скільки людей з його екіпажу загинуло, де розташована його база та скільки там дислокується людей.

У іншого військослужбовця, який лежав на ношах, працівник LifeNews, також, виптував назву військового підрозділу, в якому він служить.

У новині на сайті LifeNews, яка супроводжує це відео сказано, що у полон потрапило 16 українських військових. Водночас помічник міністра оборони Юрій Бірюков повідомив про 8 полонених. 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду