Cisco Systems запустили в Україні безплатний курс із кібербезпеки

Cisco Systems запустили в Україні безплатний курс із кібербезпеки

13:50,
9 Квітня 2024
1026

Cisco Systems запустили в Україні безплатний курс із кібербезпеки

13:50,
9 Квітня 2024
1026
Cisco Systems запустили в Україні безплатний курс із кібербезпеки
Cisco Systems запустили в Україні безплатний курс із кібербезпеки
На курсі розкажуть про сферу кібербезпеки, захист особистого цифрового життя та про найбільші кібербезпекові виклики для уряду, компаній та навчальних закладів.

В Україні відкрили набір на безоплатний онлайн-курс з основ кібербезпеки від міжнародної компанії Cisco Systems. Про це організатори повідомили у пресрелізі.

На курсі учасники зможуть дослідити сферу кібербезпеки: дізнатись про її основи для захисту особистого цифрового життя, а також про найбільші безпекові виклики, які загрожують уряду, компаніям та навчальним закладам. 

«Ми окреслимо потреби в кібербезпеці, розберемо атаки, концепції та техніки, навчимося захисту ваших даних і конфіденційності, а також кіберзахисту організацій», — зазначають організатори. 

Навчання стартує 15 квітня і триватиме два з половиною тижні, а до участі запрошують дорослих будь-якого віку з середнім рівнем володіння англійською мовою (В1). Усі навчальні матеріали також продубльовані українською мовою. Щоб долучитися до курсу, потрібно заповнити коротку форму за цим посиланням.

Заняття проводитимуть на інтерактивній платформі Cisco Networking Academy під керівництвом сертифікованого інструктора та інженера з кібербезпеки Cisco з 15-річним досвідом — Арчіла Шенгелії. 

Арчіл — громадянин Грузії, який активно підтримує Україну в боротьбі з російською навалою. За його словами, безоплатно навчати українців основ кібербезпеки було його давньою мрією. «Я вирішив зробити свій маленький внесок у боротьбу України з загарбниками, що захопили 20% території Грузії. В України та Грузії спільний ворог — Росія, яка веде не лише військові дії, а й кібервійну небачених масштабів», — каже Шенгелія. 

Курс запускає міжнародна компанія в галузі мережевих технологій Cisco Systems у партнерстві з освітньо-культурною мережею «Гончаренко центр».

По завершенню навчання всі учасники отримають міжнародний сертифікат від Cisco Networking Academy та «Гончаренко центру».

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду