У Cisco вважають, що до 2017 року середня швидкість мобільного інтернету зросте в 7 разів

00:00,
22 Червня 2013
1156

У Cisco вважають, що до 2017 року середня швидкість мобільного інтернету зросте в 7 разів

00:00,
22 Червня 2013
1156
У Cisco вважають, що до 2017 року середня швидкість мобільного інтернету зросте в 7 разів
Середня швидкість мобільного інтернету збільшиться до 2017 року у 7 разів. Про це на Петербурзькому міжнародному економічному форумі, повідомляє Digit, заявив старший віце-президент Cisco з ринків, що розвиваються, Дункан Мітчелл.

До 2017 року, вважає Дункан Мітчелл (Duncan Mitchell), у світі буде близько 10 млрд мобільних гаджетів із виходом в інтернет.

«До 2017 року на 4G-мережі буде припадати більше половини мобільного трафіку», – відзначив він. Крім цього, за словами віце-президента Cisco, дві третини трафіку з мобільних гаджетів будуть припадати на додатки для роботи з онлайн-відео.

Зараз, пояснює Мітчелл, близько 90% мобільного трафіку йде зі смартфонів, хоча частка смартфонів у загальній структурі мобільних телефонів складає близько 20%. «Коли ці пристрої стають більш швидкими, вони стають і більш ревалентними для користувача», – підкреслив віце-президент Cisco, зауваживши, що нинішні користувачі 4G-мереж генерують у середньому в 20 разів більше трафіку (в розрахунку на користувача) у порівнянні з мережами попередніх поколінь.

Віце-президент Google з ринків, що розвиваються, Мохаммад Гавдат (Mohammad Gawdat) заявив на Петербурзькому міжнародному економічному форумі, що до 2020 року інтернет-доступ отримають майже всі мешканці планети, в основному – за рахунок мобільних пристроїв.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Фото: ITP.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду