Apple реалізувала обмін повідомленнями через супутниковий зв’язок

Apple реалізувала обмін повідомленнями через супутниковий зв’язок

10:50,
11 Червня 2024
668

Apple реалізувала обмін повідомленнями через супутниковий зв’язок

10:50,
11 Червня 2024
668
Apple реалізувала обмін повідомленнями через супутниковий зв’язок
Apple реалізувала обмін повідомленнями через супутниковий зв’язок
В операційній системі iOS 18 реалізували низку ШІ-функцій.

Американська корпорація Apple реалізувала в операційній системі iOS 18 обмін смс-повідомленнями й текстовими повідомленнями в iMessage через супутниковий зв’язок, що працює в умовах відсутності традиційного доступу до інтернету. Презентація відбулася в межах щорічної презентаційної події компанії Worldwide Developers Conference, повідомило The Verge.

Функція буде доступна на iPhone 14 і новіших моделях, коли їхні власники оновлять операційну систему до iOS 18.

Також невдовзі власники останніх моделей iPhone зможуть планувати надсилання повідомлень та відповіді, що містять емодзі. Разом із цим користувачі отримають нові ефекти для повідомлень, а також розширення форматування тексту повідомлень: виділення жирним шрифтом, підкресленням, закресленням та курсивом.

Надсилання повідомлень підтримуватиме протокол Rich Communication Services (RCS), що забезпечує пересилання мультимедійного контенту.

За даними видання, в iOS 18 компанія Apple реалізувала новий і більш настроюваний Центр керування. Зокрема, користувачі зможуть вільно розміщувати піктограми програм на головному екрані, а також блокувати оновлення окремих програм на випадок, якщо смартфоном буде користуватися хтось інший, окрім власника.

Також змінили дизайн програми «Фотографії» та додали новий ігровий режим для iPhone, що мінімізує фонову активність для оптимізації ігрового процесу.

Головною новацією презентації стало розгортання низки нових функцій на основі штучного інтелекту у програмах в iOS 18. Зокрема йдеться про можливість створення резюме з отримуваних електронних листів та підготовку відповідей на них. Користувачі пристроїв з iOS 18 також зможуть створювати свої власні емодзі, даючи текстові підказки Genmoji, та генерувати зображення в Image Playground.

Головні новинки від Apple, представлені на WDC-24

Нагадаємо, Apple підписала угоду з OpenAI щодо інтеграції чатбота ChatGPT в операційну систему iPhone.

Фото: Apple

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду